Vi vil gjerne ønske deg velkommen til Ryfylkerittet 2021, nå med en ekstra spektakulær avslutning!

Lørdag 4 september kl. 11:00, er det klart for Ryfylkerittet.
 
Løypetraséen vil være så å si den samme, men det vil i år bli gjort endring på start og målgang, hvor vi fjerner oss fra sentrum. Dette fører til at vi får i år en avslutning av den ekstra rå sorten.
Start flyttes nå til den nye Flerbrukshallen på Jørpeland (rett ved Strandahallen), og målgang vil bli like etter Utsiktsveien på Leite. Dette er ~3km med 8 % i snitt, før den flater ut 300m før mål. Dette vil du bare ikke gå glipp av!
 
Dersom smittevernet tillater, vil det bli servert kake, kaffe og andre forfriskninger ved målgang. Vi fikk det til i fjor, så krysser fingrene.
 
Premiering til 1., 2. og 3. plass for damer og herrer. Det vil også blir premie til raskeste mann og dame opp Leitevegen til mål.
 
Det vil blir mulighet for disponering av garderobe/dusj etter målgang, ved Flerbrukshallen (startområdet)
 
Utdeling av startnummer vil skje ved start, rittdagen, fra kl. 9:00 – 10:30
 

Klikk her for påmelding!

(350,- pluss lisens, øker til 450,- siste uka)
 
Håper vi ser deg!
 

Parkering under ritt:

De som vil parkere i startområde ber vi om å ikke anvende Klippen/KF-skolens parkeringsplasser, da det foregår andre arrangementer her. Ellers er det flere mindre parkeringsplasser rundt i området som for det meste er ledig på lørdager. Et annet alternativ er å parkere oppe på Leite nær målområdet. Vi stiller med bil i startområdet som kan ta eventuell bagasje opp til mål for de som har behov for det.

Løypa:

Legg spesielt merke til start og mål, som er nytt i år. Flerbrukshallen (hvor det er garderober tilgjengelig) viser enn så lenge ikke på kartet, men ligger skvist inn mellom Strandahallen og veien hvor starten går.

Stravasegment for avslutningen.