Tysdalsvatnet Tempo

Nå på tirsdag 18.8 kl18 kjører vi et lite klubbmesterskap i tempo for klubben, men eventuelle andre som ønsker å ta turen er hjertelig velkommen til å være med.

Tempoen følger samme rute som i fjor, altså gamleveien tur/retur langs Tysdalsvatnet, men nytt i år er at vi kjører denne to ganger for en total lengde på 20km.

Løypa som skal kjøres to ganger

Link til segment

Påmelding via EQTiming

Ryfylkerittet 2020!

Da er vi godt i gang med en noe forsinket planlegging av årets Ryfylkeritt, grunnet den spesielle situasjonen vi er i nå. Vi forholder oss naturligvis til myndighetene og NCFs regler og anbefalinger, men planlegger for at rittet vil kunne avvikles noenlunde normalt.

Infosiden er oppdatert med gjeldende dato, men påmelding på EQTiming er foreløpig ikke aktivert enda pga. litt teknisk trøbbel. Dette vil forhåpentligvis ordnes snart.

Blir du med oss på Lysebotn-Bryne?

Bilderesultat for lysebotn bryne

Det er nå mindre enn tre uker til rittet Lysebotn-Bryne går av stabelen og vi håper flest mulig fra klubben blir med. Årlig stiller mellom 200 og 300 ivrige mosjonister, og i skrivende stund har antall påmeldte allerede bikket 100 stk. Det er dermed stor bredde i feltet, så her får du noen å sykle med uansett nivå.

Vi fikser samkjøring og frakt av sykler innad i klubben, så alle som vil skal komme seg til og fra.

Trykk her for påmeldingslink og mer info!