lessphp fatal error: load error: failed to find /home/ryfylkes/public_html/wp-content/themes/theme45547/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find /home/ryfylkes/public_html/wp-content/themes/theme45547/style.less Om Ryfylke Sykkelklubb | Ryfylke Sykkelklubb

Om Ryfylke Sykkelklubb

[row] [span4]

Fordeler som medlem

[dropcap]1[/dropcap]Aktiv sykkelglede i fellesskap.
[clear] [dropcap]2[/dropcap]Deltaking i vårt varierte treningstilbud.
[clear] [dropcap]3[/dropcap]Rabatt avtalar hjå lokale sportsforretningar
[clear] [spacer]

useful links

[custom_list] [/custom_list] [/span4] [span8]

Om sykkelklubben

Klubben er registrert i Norges Sykkelforbund (NCF) og Rogaland sykkelkrets (RCK), dette gjer medlem muligheit for å løysa aktiv lisens. Lisens må løysast av alle som ynskjer å delta på ritt i Noreg.

Me tek sikte på å skapa eit positivt, inkluderande og aktivt treningsmiljø for alle nivå.

Faste treningstider og nokre felles turar til større ritt og arrangement skal vera virkemidler for å nå desse måla.I miljøet har ein personar med fleire års erfaring frå aktiv sykling og andre idrettar.
Denne erfaring ynskjer ein å kunne videreføra til medlem.

[spacer]

Mest populære artikler

[posts_grid type=»articles» columns=»3″ rows=»2″ order_by=»date» order=»DESC» thumb_width=»300″ thumb_height=»243″ meta=»no» excerpt_count=»8″ link=»no» custom_class=»articles»]

[/span8] [/row]