Takk for innsatsen i år! Vi satser på en like suveren gjentakelse i 2020, og kommer tilbake med nærmere informasjon utpå nyåret.

Gammel info:

Velkommen til Ryfylkerittet Lørdag 7. September 2019 kl. 11:00

53 km landeveisritt med start/mål i Jørpeland sentrum som går i kupert terreng i Strand kommune.  Nytt av året er at det ikke er egen MTB klasse. De som ønsker kan sykle på MTB, men konkurrerer da mot landeveissyklistene.

PS! All påmelding må skje ved hjelp av egen PC eller smarttelefon. Arrangør vil IKKE foreta påmelding ved startområde før rittet!

Bedrifter som ønsker å betale for de ansatte kan kontakte Ryfylke Sykkelklubb v/Larsmidtboe@yahoo.no og få en kode som legges inn av den enkelte ved påmelding slik at han eller hun slipper å legge ut rittavgiften selv. Lisens må betales ved påmelding hvis en ikke har aktiv lisens.

Early bird-pris

Frem til 31 August er rittavgiften kr 300, fra 1. september stiger den til kr 400/450 så husk å melde dere på tidlig. På den måten sparer dere penger og vi kan være trygge på stor nok deltagelse til at vi kan arrangere rittet.

Utdeling av startnummer vil skje ved start, rittdagen, fra kl. 9:00 – 10:30

Påmeldingslink

 

 

Parkering under ritt:

Egne parkeringsplasser for ryttere finner man her: Baksiden av Sport1, Strandbuen, JWS og Jørpeland Bilverksted.

Parkering ritt dag.

Løypa

Løypekart, profil m.m.

Sjekk Turritt.com for tidligere resultater. Merk at det frem til 2017 er skilt mellom klassene Racer og MTB/Hybrid som hver sine ritt.