Velkommen til Ryfylkerittet Lørdag 5. September 2020 kl. 11:00

53 km landeveisritt med start/mål i Jørpeland sentrum som går i kupert terreng i Strand kommune.  Som i fjor har vi ikke lenger en egen MTB-klasse. De som ønsker kan sykle på MTB, men konkurrerer da mot landeveissyklistene.

PS! All påmelding må skje ved hjelp av egen PC eller smarttelefon. Arrangør vil IKKE foreta påmelding ved startområde før rittet!

Bedrifter som ønsker å betale for de ansatte kan kontakte Ryfylke Sykkelklubb v/ryfylkesykkelklubb@gmail.com og få en kode som legges inn av den enkelte ved påmelding slik at han eller hun slipper å legge ut rittavgiften selv. Lisens må betales ved påmelding hvis en ikke har aktiv lisens.

Utdeling av startnummer vil skje ved start, rittdagen, fra kl. 9:00 – 10:30

Påmeldingslink

Parkering under ritt:

Egne parkeringsplasser for ryttere finner man her: Baksiden av Sport1, Strandbuen, JWS og Jørpeland Bilverksted.

Parkering ritt dag.

Løypa

Løypekart, profil m.m.

Sjekk Turritt.com for tidligere resultater. Merk at det frem til 2017 er skilt mellom klassene Racer og MTB/Hybrid som hver sine ritt.